Sydhavnens
spillested

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad
Karens Minde Kulturhus søger kommunikations- og PR praktikant

Karens Minde Kulturhus er Sydhavnens kulturhus. Et moderne og ambitiøst men også traditionsrigt og levende hus med et hav af aktiviteter, koncerter og arrangementer året rundt. Huset er Sydhavnens spillested, driver egen velbesøgt café og lægger hus til en lang række af egne og andres kulturaktiviteter og arrangementer.

Vi søger en studiepraktikant indenfor kommunikation og PR til at assistere husets kommunikations- og kulturansvarlige. Dine opgaver vil primært ligge indenfor PR og branding, og du vil, sammen med 7 fastansatte og en masse frivillige, være med til at fastholde Karens Minde Kulturhus som Sydhavnens kulturelle centrum – også når det kalder på fornyelse og udvikling.

Typiske opgaver vil være udvikling af visuel og skriftlig content, opdatering og udvikling af sociale medier, planlægning af kommunikationsstrategier for specifikke events, definering og udvikling af nye målgrupper mm. Alt sammen i tæt samarbejde med og under vejledning af husets kommunikationsansvarlige. Stillingen og opgaverne tilpasses naturligvis, så de både imødekommer dine og vores behov.

Som praktikant i Karens Minde Kulturhus vil du få både teoretisk og hands-on erfaring og kompetencer indenfor en række discipliner indenfor strategisk kommunikation og kulturproduktion, udvide dit netværk, ligesom du vil få en forståelse af en større kulturinstitution indefra. Ikke mindst, vil du medvirke til at tegne og udvikle husets profil i en periode med forandring og fornyelse.

Se mere om Karens Minde Kulturhus på www.kmkulturhus.dk.

Stillingen er et ulønnet praktikforløb på 25-30 timer om ugen og strækker sig over ca. 5 måneder fra medio januar (eller efter aftale). Arbejdstiden ligger normalt i hverdagene, men indimellem vil der være weekenden- og aftenarbejde. Vi respekterer selvfølgelig, at du skal have tid til eventuelle studieopgaver og eksamener.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send et kort CV samt et par linjer om dig selv, og hvordan du tænker stillingen passer ind i dit studieforløb til gunilla@kmkulturhus.dk – skriv ”PR praktikant” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 12. november. Vi holder samtaler lørdag d. 24. november.

Eventuelle spørgsmål kan også ske ved henvendelse til kulturhusets leder Gunilla Herminge på 4168 8882