Sydhavnens
spillested

Klein Søg Email Facebook Instragram Mad
Caféen

Caféens åbningstider

Mandag 12-17
Tirsdag 12-17
Onsdag 12-17
Torsdag 12-20
Fredag 12-17
Lørdag lukket
Søndag lukket

OBS

Torsdag den 13. og fredag den 14. maj, er der Kristi Himmelfarts lukket.

Vi glæder os til at se jer mandag den 17. maj igen.

Kære alle

Fra den 6 maj, åbner vi for servering udenfor OG indenfor, indendørsservering og ophold foregår dog kun ved fremvisning af coronapas i baren, og brug af maske, stående og gående.

Vores café er hjertet af huset med både børnefamilier, studerende, gamle aktivister, stamkunder og mange mange andre – vi er åbne for alle.

I caféen kan du købe kaffe, te, kage, sandwich, øl, vand og meget mere. Babyer er velkomne og man må gerne have mad med til dem – der er højstole til rådighed.

Vi har den hyggeligste vinduesservering, hvorfra du kan købe og nyde din kaffe i vores nye fantastisk flotte café-have, hvor man kan sidde i det grønne, med udsigt til kastanjetræer og Dyremarkens får og høns. Pt. kan du kun sidde indenfor ved fremvisning af coronapas i baren.

Vi følger selvfølgelig alle gældende corona-retningslinjer og restriktioner.

Vi glæder os til at se jer!

Fællesspisning

Så åbner vi endelig op for fællesspisning igen!

Vi spiser kl. 18.00 og prisen er 85 kr. for voksne, 45 kr. for børn (op til 12 år). Dog spiser 1 barn per voksen med gratis.

Vi har i øjeblikket nogle nye ”corona-venlige” tiltag, der gør, at alle kan føle sig trygge:

– Indendørsservering foregår ved fremvisning af coronapas i baren og ved udendørsservering i vores vindue, kan i nyde jeres mad eller drikkevarer uden coronapas.

– Vi har begrænset antallet af borde – så mere plads.
– Der er god afstand mellem gæster, der ikke kender hinanden. Familier kan selvfølgelig sidde sammen.
– Det er muligt – og vi råder til – at man booker et bord inden. Både så man ikke går forgæves, og så vi kan planlægge i god tid. Man booker i caféen i åbningstiden ved personligt fremmøde.
– Og vi går ikke ned på sprit!