Sydhavnens
spillested

Klein Søg Email Facebook Instragram
Caféen

Caféens åbningstider

Mandag 12-17
Tirsdag 12-17
Onsdag 12-17
Torsdag 12-17
Fredag 12-17
Lørdag lukket
Søndag lukket

Vores café er hjertet af huset med både børnefamilier, studerende, gamle aktivister, stamkunder og mange mange andre – vi er åbne for alle.

I caféen kan du købe kaffe, te, kage, sandwich, øl, vand og meget mere. Babyer er velkomne i caféen og man må gerne have mad med til dem – der er højstole til rådighed.

I øjeblikket er Caféen åben alle hverdage fra kl. 12 til 17.

Vi bruger primært café-haven, hvor man kan sidde i det grønne og nyde sin kaffe med udsigt til kastanjetræer og Dyremarkens får og høns.

Der er ingen selvserveret kaffe i øjeblikket, og der er altid en medarbejder til stede.
Og som måske det vigtigste: Vi følger alle myndighedernes anbefalinger (afstand, ekstra rengøring, sprit til alle mm.)

Vi glæder os til at se jer!

Fællesspisning

Fællesspisning holder sommerferie i uge 29, 30 og 31, MEN d. 9. + 10. juli kommer der en særudgave af fællesspisningen, når vi opgraderer til en særlig koncertmenu i forbindelse med vores to koncerter med Daimi & Louisiana Jazzband og M. Rexen.

Alle er stadig velkomne, men pga begrænset plads er det en god idé at bestille plads på forhånd – det kan bookes i caféen, som er åben på hverdage fra kl. 12-17.

Både d. 9. + 10. serveres maden fra kl. 17 og prisen er 140 kr pr person for en lækker menu.

Vælg mellem:

Grillet bøf af kalv med knuste kartofler, årstidens skønne grønne salat, majs og portobello, ærtemos, rabarberchutney og hjemmebagt brød.

eller

Vegetariske urtedeller med bønnesalat, halloumi, knuste kartofler, grillet majs, aubergine, portobello og årstidens skønne grønne salat.

Mmmmmmm… kom glad!