Sydhavnens
spillested

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad
Caféen

Kære alle

Sommeren er nu over os

Og vi på Café Karen har kræset for stedet og forberedt alverdens lækkerier for jer.

Fra vores grønne oase vil vi igennem sommeren byde på; mad og is, kolde øl, vin og drinks, kaffe & kage, live musik, fællesspisning, helt unik stemning og meget meget mere.

Derudover udvider vi nu vores åbningstider! Fra den 7 juni vil der hver onsdag, torsdag og fredag være åbent frem til kl 20.00.

Så nu kan i komme og få en kold øl, et glas rosé efter arbejde og nyde haven, gratis koncerter, livet og hinanden. Følg med her!

Der er fortsat servering udenfor OG indenfor, indendørsservering og ophold foregår dog kun ved fremvisning af coronapas i baren, og brug af maske, stående og gående.

Vores café er hjertet af huset med både børnefamilier, studerende, gamle aktivister, stamkunder og mange mange andre – vi er åbne for alle.

I caféen kan du købe kaffe, te, kage, sandwich, øl, vand og meget mere. Babyer er velkomne og man må gerne have mad med til dem – der er højstole til rådighed.

Vi har den hyggeligste vinduesservering, hvorfra du kan købe og nyde din kaffe i vores nye fantastisk flotte café-have, hvor man kan sidde i det grønne, med udsigt til kastanjetræer og Dyremarkens får og høns.

Vi følger selvfølgelig alle gældende corona-retningslinjer og restriktioner.

Vi glæder os til at se jer!

Fællesspisning

OBS: Fællesspisningen holder sommerferie.

Så åbner vi endelig op for fællesspisning igen!

Vi spiser kl. 18.00 og prisen er 85 kr. for voksne, 45 kr. for børn (op til 12 år). Dog spiser 1 barn per voksen med gratis.

Vi har i øjeblikket nogle nye ”corona-venlige” tiltag, der gør, at alle kan føle sig trygge:

– Indendørsservering foregår ved fremvisning af coronapas i baren og ved udendørsservering i vores vindue, kan i nyde jeres mad eller drikkevarer uden coronapas.

– Vi har begrænset antallet af borde – så mere plads.
– Der er god afstand mellem gæster, der ikke kender hinanden. Familier kan selvfølgelig sidde sammen.
– Det er muligt – og vi råder til – at man booker et bord inden. Både så man ikke går forgæves, og så vi kan planlægge i god tid. Man booker i caféen i åbningstiden ved personligt fremmøde.
– Og vi går ikke ned på sprit!