Sydhavnens
spillested

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad
Kurser/møder

Bogreception eller kursusdage; møde for 2 eller workshop for 60?

På Karens Minde har vi lokaler til de fleste behov og garanterer dig service med nærvær, i et levende og professionelt hus.

Tæt på byen, midt i det grønne.

Booking foregår her: https://kmkulturhus.halbooking.dk

Ved spørgsmål kontakt udlejningen på udlejning@kmkulturhus.dk eller ring på – 25712010 – telefontid mandag og fredag kl. 12-14. Udenfor telefontiden kan du sende en mail med dit nummer og forespørgsel, så kontakter vi dig, så snart vi kan.

Alle lokaler er udstyret med projektor og lærred. Der er HDMI-forbindelse, og evt. omformer skal medbringes.
Vi kan desværre ikke hjælpe med teknisk assistance i forbindelse med leje af lokalerne.

Vælg mellem

Selskaber

LOFTET er vores største indendørs udlejningsrum, beregnet på 75- 100 pers. Det har et fint lysindfald og er velgenet til events med et større publikum eller workshops med behov for god plads.

PRIS:
Hverdage kl. 07.00-17.00:  kr. 350 pr. time* / Kl. 17.00- 23.00: kr. 300 pr. time*.

* OBS. Pr. januar 2023 er vi underlagt kommunens regler for udleje til kommercielle- og erhvervsdrivende aktører. Booker du lokalet som virksomhed, erhvervsdrivende forening, privatperson med en kommerciel aktivitet, et politisk parti eller en religiøs aktør, er prisen 1140 kr pr. time.

MAD & DRIKKE: Vi tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke i vores cafés åbningstid. Du kan bestille de ydelser, du ønsker til dit arrangement, når du booker i vores system

Inventar & lejevilkår

Se hvad køkkenet kan tilbyde

PAVILLONEN Midt i Karens Mindes grønne omgivelser ligger “Dansepavillonen” – en fredet træbygning med højt til loftet og skodder ud til det fri. Som et af vores ( og Københavns) mest unikke og stemningsfulde rum, har den ofte dannet ramme om større events og begivenheder, der vægter den helt særlige stemning. Pavillonen er oprindeligt skabt til dans og brugt som led i behandlingen på Sankt Hans Hospital. Den er i dag fredet og nyrestaureret i dens oprindelige farver.

PRIS: Grundet de særlige forhold skal du kontakte vores udlejning på udlejning@kmkulturhus.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at leje Pavillonen til jeres arrangement.

Bemærk: Pavillonen er ikke isoleret og lejes derfor ikke ud fra ultimo september til og med april.

MAD & DRIKKE: Vi tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke i vores cafés åbningstid. Du kan bestille de ydelser, du ønsker til dit arrangement, når du booker i vores system.

Inventar & lejevilkår

Se hvad køkkenet kan tilbyde

STUEN PÅ 1. ligger umiddelbart over vores cafe og har udgang til en altan med udsigt over caféhaven. Lokalet er på ca. 100 kvm og kan opdeles i tre mindre afdelinger, vha. skilledøre.

PRIS:
Hverdage kl. 07.00-17.00: 300 kr. pr. time* / kl. 17.00-23.00: 250 kr. pr. time*.

Bemærk: Fredag aften efter kl. 17.00 er reserveret til festudlejning.

* OBS. Pr. januar 2023 er vi underlagt kommunens regler for udleje til kommercielle- og erhvervsdrivende aktører. Booker du lokale som virksomhed, erhvervsdrivende forening, privatperson med en kommerciel aktivitet, et politisk parti eller en religiøs aktør, er prisen 1350 kr pr. time.

MAD & DRIKKE: Vi tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke i vores cafés åbningstid. Du kan bestille de ydelser, du ønsker til dit arrangement, når du booker i vores system.

Inventar & lejevilkår

Se hvad køkkenet kan tilbyde

KVISTEN ligger hyggeligt og uforstyrret – med skråvægge og synlige loftsbjælker – allerøverst oppe i huset. Lokalet er på ca. på 60 m2 og er velegnet til mellem 20 og 40 personer.

PRIS:
Hverdage kl. 07:00- 17:00: 225 kr. pr. time* / kl.  17.00-23.00: 175 kr. pr. time*.

* OBS. Pr. januar 2023 er vi underlagt kommunens regler for udleje til kommercielle- og erhvervsdrivende aktører. Booker du lokale som virksomhed, erhvervsdrivende forening, privatperson med en kommerciel aktivitet, et politisk parti eller en religiøs aktør, er prisen 875 kr pr. time.

MAD OG DRIKKE: Vi tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke i vores cafés åbningstid. Du kan bestille de ydelser, du ønsker til dit arrangement, når du booker i vores system.

Inventar & lejevilkår

Se hvad køkkenet kan tilbyde